O nama

Kompanija Tau finansije je osnovana 2009.godine sa ciljem da odgovori na pitanja sve većeg broja firmi koje su imale potrebu za profesionalnim pružaocima usluge iz oblasti računovodstva, finansijsija i poreskih propisa

Misija

Naša misija – kako kompanije koja pruža knjigovodstvene usluge, poresko i finansijsko savetovanje – je da pružanjem ekspertskih usluga omogućimo uspešno poslovanje naših klijenata

Vizija

Prepoznatljiv kvalitet u pružanju finansijskog i poreskog konsaltinga,
profesionalizam i inovativnost koji garantuju uspeh i ulivaju poverenje, jasna su vizija našeg poslovanja kako u domenu knjigovodstva, tako i u domenu savetovanja.

Tim

Pravi tim čine pravi ljudi.  15+ stručnjaka koji čine Tau Finansije tim brine o vašem poslovanju svakodnevno.

SJAJNE FIRME KOJE SU NAM UKAZALE POVERENJE:

Svi naši partneri su respektabilne firme, za Vas izdvajamo ovom prilikom samo neke od njih

BJN dOO

Mi smo firma koja ima dinamično poslovanje, nova tržišta i širenje mreže brendova koje zastupamo su uvek aktuelna tema u kompaniji. Ne mirujemo! Tau Finansije knjigovodstveni servis nas prati u korak, za sve naše potrebe i zahteve uvek pronalaze rešenje. Kako bismo brzo širili svoju maloprodajnu mrežu, jako je bitno da smo pravovremeno informisani o svim aktuelnim promenama. Pouzdanost, profesionalnost i fleksibilnost uz veliku dozu pozitivne energije su samo neke od privilegija saradnje sa Tau Finansijama!

PLANIKA DOO

Kao moderna i dinamična kompanija koja postavlja visoke ciljeve i standarde, želimo da naše poslovanje bude profesionalno na svim nivoima. Na osnovu te vizije biramo i partnere sa kojima želimo izgraditi dugoročan i pouzdan odnos. Zato smo oblast računovodstva i poreskog savetovanja poverili računovodstvenoj kući Tau finansije koja nam sa stručnim osobljem i modernim IT rešenjima nudi sveobuhvatnu podršku u poslovanju u Srbiji. Uz pomoć Tau finansija sada možemo kontrolirati svoje poslovanje na jednom mestu na celom tržištu, što nam znatno olakšava pravilno usmeravanje poslovanja. Pridobili su nas brzim odzivom, ažurnim informacijama i ličnim pristupom, što izuzetno cenimo.

CICIBAN DOO

U modernom vremenu izuzetno je važno da svojim radom i proizvodima budemo konkurentni na tržištu. Partnerstvo sa računovodstvenom firmom Tau finansije omogućava nam da se u potpunosti posvetimo svom poslu i razvoju, jer je uz njihovu pomoć posao olakšan i pre svega brži. Svojim radom mnogo su nam puta dokazali da im u potpunosti možemo verovati, da rade efikasno i u skladu sa aktuelnim propisima. Njihova stručnost, iskustvo i profesionalni stav samo su neki od faktora koji nas čine srećnim što sarađujemo sa njima.

SCIRENT DOO

Stručnost, profesionalnost, pouzdanost, brzina, ljubaznost, su samo neke od vrlina ovog sjajnog kolektiva. Isto tako, nama su od velikog značaja svih 5 godina koliko sarađujemo i pravi oslonac u sferi finansijskog savetovanja i zakonske regulative vezane za poreze. Uvek su na raspolaganju i uvek se trude da pronadju najbolju opciju za racionalno poslovanje i uštedu novca. Topla preporuka!