O nama

     Kompanija Tau finansije je osnovana sredinom 2009.godine kao želja i potreba Melany team-a, kreatora i vlasnika poslovodstvenog softvera Balans, da odgovori na pitanja sve većeg broja korisnika iz oblasti računovodstva, finansijsija i poreskih propisa.

     Osnovno načelo našeg poslovanja je kvalitet usluge. Svesni smo da su našim korisnicima neophodni pouzdani poreski i finansijski saveti, te stoga neprestano radimo na obrazovanju i usavršavanju. Naš menadžerski tim sposoban je da odgovori na najveće izazove modernog poslovanja, da pruži brz odziv, lični pristup i savremen način poslovanja. Značajan akcenat zbog toga stavljamo na poreski i računovodstveni konsalting, kao i usmeravanje stranaka ka boljoj optimizaciji poreskog bilansa i traženju najpogodnijih načina poslovanja.

     Svoje usluge pružamo malim i srednjim pravnim licima, prilagođavajući ih potrebama svakog pojedinačnog korisnika prema njihovoj delatnosti i organizaciji rada.

     Naš cilj je da postanemo pouzdan poslovni partner u oblasti finansijskog i poslovnog konsaltinga, prepoznatljiv po profesionalnom pristupu i orginalnim poslovnim idejama.

Naše prednosti

     Veliko iskustvo podržano ekspertskim znanjem iz oblasti finansija, računovodstva i poslovanja širokog spektra organizacija, stavili smo na raspolaganje svojim klijentima. Poslovodstveni program Balans, koji se poslednjih 11 godina kontinuirano unapređuje i prilagođava potrebama klijenata, je naša bitna prednost.

Osnovne prednosti koje nudimo svojim klijentima paketom svojih usluga:

  • Ažurnost u radu, pouzdano, brzo i evidentiranje knjigovodstvenih promena u poslovnim knjigama
  • Korišćenjem razmene podataka u Balansu u mogućnosti ste da imate dnevno ažurne podatke iz udaljenih radnih jedinica, a sa druge strane mi možemo kontrolisati da li je Vaše poslovanje u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.
  • Finansijska analiza poslovanja i izveštavanje korišćenjem savremenog alata Finplan.
  • Besplatno korišćenje poslovodstvenog softvera Balans.
  • Besplatno informisanje o promenama i dopunama zakona koji su od značaja za poslovanje klijenta.
  • Konkurentna cena usluga.